Без категория

За укрепване на имунитета и при борба с ковид – кислороден продукт №1 в света: CELLFOOD®

Хроничната кислородна недостатъчност на клетъчно ниво води до натрупване на токсини и метаболитни отрови в нашите системи, които създават благоприятни условия за размножаването на патогенни бактерии и вируси.

CELLFOOD® е най-мощният антиоксидант, неутрализиращ опасните свободни радикали, считани за първопричина за дегенерация, стареене и всички болестни процеси (включително и най-мощните туморни такива). Поради това

CELLFOOD е високо ефективен в борбата с вируси, включително и с SARS COV-19

Учени от цял свят работят върху разработването на лечение срещу упорития вирус COVID-19.

Оптималните поддържащи грижи включват кислород за тежко болни пациенти и за тези, които са изложени на риск от тежко заболяване, както и интензивна подкрепа на дихателната система, например вентилация за пациенти в критично състояние.

С навременния прием на CELLFOOD избягвате усложнения при сблъсък с ковид 19, защото още при първия му прием, той доставя кислород и други нутриенти директно на клетъчно ниво. В тежките и несигурни времена на пандемия и локдаун, освен нашето здраве, наша отговорност е да пазим и здравето на околните. CELLFOOD способства за поддържане на високия имунитет при контакт с вирусоносители или още по-лошо – при заразяване със SARS COV.

Формулата на CELLFOOD успява бързо да снабди организма с липсващия му кислород и да ви изправи на крака. CELLFOOD влияе благоприятно върху целия организъм при възрастни и при деца. Благодарение на кислородния продукт №1 в света, не е необходимо да прибягвате към по-тежки лекарства като кортикостероиди.

Биоактивен кислород за клетките

CELLFOOD® се вече 50 години се прилага в над 90 страни по света.
CELLFOOD® осигурява мощен поток от биоактивен кислород плюс 129 макро- и микроелемента директно в клетката чрез патентована технология.
Липсата на кислород в клетките и тъканите е свързана пряко или косвено с голяма част от заболяванията. Човешкият организъм наистина най-много се нуждае от кислород, уврежда се сериозно и загива при липсата му.

„Първата причина за рак се крие в смяната на нормалното кислородно дишане на клетките
на човешкия организъм с анаеробно (некислородно) клетъчно дишане.
Кислородът е нашият най-силен пречистващ агент, окисляващ токсините за изхвърляне от организма..

Д-р OttoWarburg – нобелов лауреат за медицина и физиология.


Срещу свободните радикали

CELLFOOD® е кислороден продукт номер едно в света, благодарение на революционния оксигениращ процес, който генерира нативен (новосъздаден) кислород. CELLFOOD® неутрализира опасните свободни радикали именно в увредените клетки, които имат най-голяма нужда от кислород.

Свободните радикали са атоми (или групи от атоми), на които липсва електрон. Тези силно реактивни молекули стават още по-опасни в човешкото тяло, когато реагират и увреждат други важни клетъчни компоненти като ДНК. Антиоксидантите са пряко отговорни за предотвратяването на клетъчно увреждане чрез неутрализиране и елиминиране на свободните радикали. В скорошно проучване е показано, че CELLFOOD® намалява излишната активност на свободните радикали с до 27%.

 

Някои от симптомите на кислороден дефицит включват слабост, умора, циркулаторни проблеми, лошо храносмилане, мускулни бодежи и болки, замайване, депресия, лоша памет, нерационално поведение, възбудимост, стомашни киселини, бронхиални усложнения и други.

Какво прави Cellfood

• Доставя кислород директно на клетъчно ниво.
• Обезврежда свободните радикали – причинители на всички тежки заболявания (включително туморни).
• Доставя 78 макро- и микроелемента, 34 ензима и 17 аминокиселини.
• Усилва имунната система.
• Пълна дезинтоксикация на всички системи.
• Ревитализира клетките.
• Повишава жизнеността и енергията.
• Подобрява кондицията и издръжливостта.
• Ограничава натрупването на млечна киселина в тъканите.
• Подобрява спортните достижения без допинг.

Революционна система за подхранване

Нутриентите в продуктите CELLFOOD® са колоидни (4 – 7 nm в диаметър, отрицателно заредени). Повечето от телесните течности като кръв и лимфа са също колоидни и отрицателно заредени, което съвместимост позволява на CELLFOOD® да преминава безпрепятствено през чувствителните мембрани на устата, гърлото и хранопровода със 70 до 95% ниво на абсорбция (за сравнение нивата на абсорбция през храносмилателен тракт на таблети е от 20 до 25%, а на някои желатинови капсули до 30%).

CELLFOOD® e създаден чрез патентован процес, при който нутриентите се държат в отрицателно заредена суспензия от деутериев сулфат. Резултатът е забележителна формулировка, която – използвайки същата технология, използвана преди десетилетия за разделяне на атома – разделя водните молекули в тялото чрез отслабване на свързващите електрони и ражда животворящ кислород. Този новосъздаден кислород, комбиниран с множество жизненоважни хранителни вещества, се пренася в тялото – почиства, тонизира и изгражда клетките и тъканите постоянно.

Имунна система

Още през 1991 г. се установява значително повишаване на Т-клетките с увеличаване на дозите на CELLFOOD®, т.е. освен поддържане чистотата в клетките и създаване на хармонична среда, CELLFOOD® повишава тяхната резистентност към ниските честоти на вируси, бактерии, паразити и т.н.

Безопасност

CELLFOOD® не се фокусира върху конкретно заболяване, а има цялостно положително въздействие при разнообразни по вид и локализация отклонения. Същевременно е изключена възможността от предозиране, защото организмът поема само пропорцията, необходима за собствена корекция. Затова той е класифициран като хранителна добавка с цялостно въздействие. CELLFOOD® е едно наистина авангардно изпълнение на гениалната мисъл на Хипократ: „Нека вашата храна бъде ваше лекарство и вашето лекарство бъде вашата храна“.

Поръчайте тук!

За поръчка, повече информация, както и за безплатна лекарска консултация относно индивидуална доза на приложение, обадете се на 0883545888, 02/ 950 7777 или изпратете e-mail на biodoctor@abv.bg