Без категория

Знаци, индикиращи проблеми с имунната система

С наближаването на зимата ни застигат обичайните  кашлица, настинката и грип. Но когато те прераснат в нещо по-сериозно и не отминават дълго време, това може да е  признак за отслабване на имунната система. Именно тя ни защитава от по-сериозни вредители като токсини, ракови клетки или кръв и тъкани от чужди тела, които може да са заразни. От изключителна важност е да се грижим за имунната си система  подобаващо.

А когато тя е вече е компрометирана, независимо дали е от болест, стрес, заболяване или нездравословен начин на живот, могат да се появят следните признаци:

 

  • Имунодефицит – причинява продължителни или повтарящи се инфекции. Това са сериозни инфекции, причинени от организми, които обикновено са леки. Опортюнистичните инфекции са широко разпространени и контролируеми, но могат сериозно да засегнат хора, чийто имунитет липсва.
  • Непълно възстановяване или слаб имунитет при лечение на инфекции. Необходимостта от няколко курса на антибиотици за изчистване на инфекциите може да е признак на лош имунитет.
  •  Текущите и повтарящи се респираторни инфекции, като бронхит и пневмония, също са знак за слаб имунитет.
  • Увеличаването на честотата на някои видове рак, като сарком на Капоши или Ходжкинов лимфом.
  • Забавено или непълно възстановяване от заболявания, от които други могат да се възстановяват много по-бързо.
  • Наличието на тумори също може да отразява лош имунитет.
  • Повтарящите се гъбични инфекции могат да бъдат знак за проблеми с имунната система.

 

БИОДОКТОР има иновационно  решение за проблемите с имунната система :

Натуралният здравен продукт ИМУНО“ от сериятаБИОДОКТОР-ПРО“, комбиниран с

Американската кислородна серия CELLFOOD® и по-специално  CELLFOOD® Multivitamin – „Кислородна ваксина“- при нисък имунитет, простуди, инфекции и тежки заболявания от всякакъв тип. „МУЛТИ“ е задължителна част към всяко антибиотично и друго медикаментозно лечение. 

Той създава стабилен кислород в поразените клетки (срещу всички тежки вируси, които са анаеробни, т.е. развиват се и прогресират в безкислородно среда) и доставят пълна комбинация от жизнени 78 мироко- и макроелемента, 34 ензима, 17 аминокиселини и мултивитаминов комплекс, подсигуряващ 100% -на дневната нужда от 12-те критично важни витамина.

Витамините са специфични катализатори, без които реакциите в организма протичат бавно, дори до пълна степен на неефикасност.

 

Повече информация за КОМПЛЕКСНОТО ПРИРОДОЛЕЧЕНИЕ с Биопродукти и Кислородната серия CELLFOOD® ,можете да получите на www.biodoctor.org или на телефоните на Мед. Център „БИОДОКТОР“:   02 950 7777, 02 950 7776, 02 950 7775, 02 952 6555.