ТЕЛ.: 0 2 / 9 5 0 7 7 7 7 biodoctor@abv.bg

Здравейте,

Искам да споделя резултатите от опита ми с Power Plate – приятелка ми беше препоръчала тренировките с Power Plate като ефикасен начин да постигнеш стегната фигура, така че реших да изпробвам ефекта, когато видях офертата на Биодоктор. Често казано бях леко скептична, защото след две бременности и грижите за две прекрасни малки човечета, се бях примирила, че онези „няколко килограма в повече“ и „къдравите“ крачета са си завинаги мои.

Започнах от януари – първоначално само с 15 -20 минутни сеанси с леко натоварване, но постепенно под наблюдението и инструкциите на Мария тренировките се превърнаха в удоволствие – без никакво усилие и с минимално натоварване установих, че фигурата ми се променя. Само по 30 минути два или три пъти в седмицата, още на втория месец бяха изчезнали 2 килограма само мазнини – прегледът с TANITA дава много точна представа какво си постигнал, а ако се съобразите и със съветите на доктор Росен Стефанов и съчетаете тренировките с Loss Formula, резултатите ще са още по-бързи.

Сега след 4 месеца само с Power Plate – без диети и спорт, си върнах формата и килограмите от преди 6 години, преди да забременея – чувствам се страхотно и като се погледна с бански в огледалото определено харесвам това, което виждам – стегнато тяло, без целулит. Power Plate e за всички, които нямат време и желание да се натоварват с фитнес или спорт и искат да постигнат добре оформена и стегната фигура.
Благодаря на Мария и доктор Росен Стефанов за тонуса и настроението, което ми вдъхват след всяко посещение в Биорезон! Подарете си и вие нов силует! 🙂

Боряна, 36 год.

***********************************************************************

В забързаното ежедневие не мога да отделя време за фитнес и интензивни тренировки. Power Plate ми помага да поддържам формата си без да се изтощавам и без да се налага да нося чанта с екип със себе си. Вибрациите тонизират мускулатурата ми и само за 20-30 минути на ден 2-3 пъти в седмицата успявам да си спестя часове тренировки във фитнеса. А в Биодоктор са страхотни!

Мария Христова, 34 г. – юрист

Show Buttons
Hide Buttons
Моля почкайте...

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ако желаете да получавате информация за промоции, последни новости и съвети в природонаучната медицина можете да оставите Вашия имейл за връзка.