Новини

Как ракът се причинява от приема на киселинни храни

Киселинното тяло е магнит за болести, зарази, рак и стареене. Храненето с повече алкални храни спомага за промяна на pH на организма и насища с кислород Вашата система. Алкалните храни поддържат тялото ви здраво и функциониращо правилно, като предотвратяват и се борят с рака.

Затова една от водещите причини за рак е храната, която ядем. Преди много години човекът е консумирал главно  алкална храна, но това рязко се е променило и именно затова днес честотата на раковите заболявания е увеличена.

 

Повечето лекари не намират време, за да информират кои са правилните храни, които да консумираме, за да не се разболяваме  от рак и какво трябва да ядем, за да накараме тялото ни да му противодейства по естествен начин. (Честно казано повечето от тях дори не знаят какво да препоръчат). Храните, които ядем днес съдържат и киселинни и алкални елементи. Една диета от главно киселинно образуваща храна може категорично да допринесе за появата на рак.

Ако се борите с рак, трябва да балансирате нивото на рН в организма си, тъй като ракът се развива в киселинна среда. В алкална среда той не може да вирее.

Назад във времето хората са се хранели с пресни плодове и зеленчуци, което е в пъти по-полезно за организма. Сега, поради консумацията основно на обработени храни, популярността на заведения за бързо хранене и редица други фактори от различен порядък, нашето хранене е драстично променено.

Храната от кисела гама причинява много здравословни проблеми и ракът е само един от тях!

 

ПРИМЕРИ ЗА ХРАНИ, ФОРМИРАЩА КИСЕЛИННА СРЕДА:

 • ПАСТА
 • СИРЕНЕ
 • СЛАДОЛЕД И МАСЛО
 • КОНФИТЮРИ И ЖЕЛЕТА
 • АЛКОХОЛ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ
 • НАПИТКИ С КОФЕИН
 • ШОКОЛАД, СЛАДКИШИ, СНАКСОВЕ
 • РАФИНИРАНИ ВЪГЛЕХИДРАТИ
 • ТЛЪСТИ МЕСА

Затова най-доброто решение е да се направят някои по-смели промени в диетата.

В менюто трябва да има баланс.

 

ТРЯБВА ДА ПРИЕМАМЕ ПОВЕЧЕ  ХРАНИ, ФОРМИРАЩИ  АЛКАЛНА СРЕДА КАТО:

 • ПРЕСНИ ПЛОДОВЕ, ОСОБЕНО ЛИМОН И ПОЧТИ ВСИЧКИ ПРЯСНО ОТГЛЕЖДАНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ
 •  ЯДКИ, СЕМЕНА, ЗЪРНЕНИ И БОБОВИ РАСТЕНИЯ 
 • ПИЛЕШКО И ПУЕШКО МЕСО, ИЗВАРА, ПРЕСНИ ЯЙЦА, РИБА 
 • ЧЕСЪН, ЛЮТ ЧЕРВЕН ПИПЕР

 

АЛТЕРНАТИВНИ НАЧИНИ ЗА ВЪЗДЕЙСТВИЕ СРЕЩУ ВЪЗНИКВАНЕ И РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ

 

 „Първата причина за рак се крие в смяната на нормалното кислородно дишане на клетките с анаеробно (некислородно) клетъчно дишане.“

За това научно откритие Д-р Ото Варбург бе отличен с Нобелова награда за медицина и физиология.

Водещите световни експерти заключват, че именно липсата на кислород в клетките и тъканите е свързана с по-голямата част (дори с всички) здравни проблеми и заболявания. Ниското кислородно съдържание на клетъчно ниво води до бързо натрупване на токсини и метаболитни отрови, които създават условия за развитие на различни типове тежки патогенни реакции и отклонения, нарастване броя на бактерии и вируси, както и редица отново тежки вторични реакции, водещи в крайна сметка до изключително сериозни заболявания и най-вече рак.

Затова приложението на кислородна терапия има забележителен лечебен ефект! Особено ценен е нейният ефект срещу туморни заболявания.

Като най-ефективни и достъпни безспорно се открояват препаратите от Американската кислородна серия CELLFOOD®, създадени по специална и наистина уникална технология на базата на Деутериум – „тежка вода“ (принципа на водородната бомба).

Допълнително е използвана модерната  и уникална висша технология, позната като Фото Акустичен Резонанс (ФАР). Посредством тази патентована лазерна технология се изменя и регулира пространствената структура на всеки отделен нутриент така, че той по-лесно да се абсорбира и асимилира от клетъчните рецептори.

Неслучайно CELLFOOD®  бе отличен с престижния Приз на Клуба на Изобретателите – ATLANTA, USA.

Препаратите от серията нормализират физиологията и връщат функциите на тялото в естествените му, а не канцерогенни нива. Забавят силно процесите на дегенерация и стареене, придават мощ на функциите и концентрацията на мозъка – особено важно при непрекъснати стресови ситуации, водещи лесно до сериозен дисбаланс и последващ срив на всякакво органично ниво.

Кислородът е нашият най-силен пречистващ агент, окисляващ токсините до вид най-удобен за изхвърляне от човешкото тяло

ЗАТОВА ПРИЛОЖЕНИЕТО НА ПРИЦЕЛНА КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ ИМА ВАЖЕН  БЛАГОПРИЯТСТВАЩ ЕФЕКТ 

Ето и малко повече информация за кислородната серия CELLFOOD® на американската компания „Nu Science Corp.“.

Тя е едно от най-добрите и достъпни до всеки пациент средства.

CELLFOOD®  използва патентованата технология за „разцепване“ на водната молекула, което осигурява мощен поток от био активен кислород плюс 129 нутриента и то директно в клетката.

CELLFOOD® е наистина уникален, тъй като генерира нативен (новосъздаден) кислород и то само прицелно – в увредените клетки. Той търси и неутрализира опасните свободни радикали и формира така важния кислород и то, подчертаваме отново, именно в увредените клетки, които имат най-голяма нужда от покачването на неговите нива.

Важно е също, че  CELLFOOD® е изцяло натурален, укрепва естествените  биологични структури на организма и усилва възможностите му самостоятелно да се бори с болестта.

Повече информация за Кислородната серия CELLFOOD®, както и за изследването за нива на свободни радикали FRP (FRC), (свързано с определяне на правилната доза на приложение) можете да получите на www.biodoctor.org или с безплатна консултация от Д-р Стефанов на телефоните на Мед.център „БИОДОКТОР“  :   02 950 7777, 02 950 7776, 02 950 7775, 02 952 6555.  Ако вашият случай е по-сериозен можете да заявите медицински преглед при Д-р Стефанов, който да определи точно Вашата диагноза, а оттам и най-подходящите като ефективност медикаменти и точната им  дозировка според вашето състояние.