ТЕЛ.: 0 2 / 9 5 0 7 7 7 7 biodoctor@abv.bg

CELLFOOD Multivitamin (Селфуд Мултивитамин)Борислава Христова, 22 г. София

Дълги години бях с изключително нисък имунитет, който се пропукваше в различни посоки – проблеми с остри вирусни инфекции, рецидивиращи кожни проблеми, чревни заболявания и други. За CELLFOOD® Multivitamin научих от сестра ми, както и от чичо ми, който живее в Америка. Вече 2 години го използвам основно през по-студените сезони и категорично отчитам, че имунитета ми е в пъти по-силен. Препоръчвам ви го горещо!

 

Красимира Ковачка, 31 г. София

Дъщеричката ми Божидара беше започнала твърде често да боледува от вирусни и какви ли не други инфекции. Опитвахме всякакви рутинно назначавани лекарства, но винаги стигахме до рецидиви и се връщахме отново в началото, всеки път все по–притеснени. Разбрахме за американския препарат CELLFOOD® Multivitamin, и че вече можем да го закупим и директно в България. Това се оказа и съвременното природно средство, което ни помогна в най-значима степен и то, според мен, основно с качеството му да доставя и насища с кислород организма. Сега всяка зима цялото семейство го използваме постоянно и наистина с лекота преминаваме през редовните грипни периоди.

 

Анна Асенова, 32г. София

Дъщеря ми Александра бе на 3г. и 2 месеца и отново с поредните белодробни проблеми. Обикновено не пропускахме сезон без минумим 5-6 тежки ангини с пълен комплект антибиотици и други съпровождащи всепознати средства, но този път стигнахме и до болнично лечение. Лежахме една седмица в болница на сериозна терапия и въпреки това, на десетия ден след изписването ни, отново постъпихме обратно, в още по-тежко състояние. На третия ден от повторното лечение, лекарите установиха тежка едностранна пневмония. Този път се наложиха и двойни и тройни лекарствени комбинации. Точно по това време, споделяйки с моя колежка случайно разбрах за използания от тях американски препарат CELLFOOD® Multivitamin и кислородно-билковото лечение, което нейното семейство използва постоянно и благодарение на което почти не боледува. Веднага започнахме и ние и оттогава, вече почти 2 години приемаме постоянно “МУЛТИ” без да имаме никакви значими проблеми.

 

Людмила Василева, 40г. София

Преди няколко години благодарение на щастливата съседска случайност на работното място на съпруга ми и Мед. Център „Биорезон” узнахме за американската кислородна серия CELLFOOD®. Имаме три прекрасни дъщери на 9, 8 и 1г. и 10 месеца. Каките боледуваха наистина постоянно и бяхме страшно притеснени да не достигаме някакво хронично възпаление, оставащо за цял живот. Започнахме обаче с CELLFOOD® Multivitamin – спрейчета под езика и някои билкови добавки и оттогава лошите дни на болести и притеснение приключиха. Сега само следим да имаме постоянно от ’’МУЛТИ’’ в аптечката ни и то само за профилактичен прием.

Show Buttons
Hide Buttons
Моля почкайте...

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ако желаете да получавате информация за промоции, последни новости и съвети в природонаучната медицина можете да оставите Вашия имейл за връзка.