РАК

РАК

CELLFOOD® – с Приз на Клуб на изобретателите, Атланта, САЩ

ВЗИМАЙТЕ РЕДОВНО ПО 24 КАПКИ НА ДЕН ЗА ДА ДЪРЖИТЕ РАКОВИТЕ КЛЕТКИ ДАЛЕЧ ОТ ВАС!!!

.

 

Официално прилаганите методи на лечение при ракови заболявания за съжаление често са с ограничен, а понякога дори и със съмнителен ефект. Те са и с изключително агресивно въздействие върху нормалните физиологични функции  на организма. Страничните ефекти от лъчетерапията, както и от химиотерапията са само малка част от наистина крайните поражения, до които бива доведен и без това тежкоболния организъм на пациента. Често още на този етап голяма част от пациентите не успяват да издържат на тези непосилни манипулации.

Нещо повече, при едни.от последните изследвания на учени от Изследователския център за откриване на рака „Фред Хътчинсън“ в Сиатъл се доказа, че химиотерапията не винаги повлиява и изобщо лекува рака! Напротив – един от най-мъчителните за  болните методи много често служи като гориво за раковите клетки, които се унищожават много по-трудно след като са били подложени на химиотерапия.

.

Според проучването химиотерапията кара здравите клетки да освобождават протеин WNT16B, който прави раковите клетки, по-жизнеспособни. Освен това тя уврежда ДНК-то на здравите клетки и това продължава дълго след приключването на лечението. Комбинацията от унищожаването на здравите клетки и развитието на раковите показва, че химиотерапията не лекува заболяването, а го влошава. WNT16B си взаимодейства с раковите клетки, като предизвиква растежа им и най-важното, противодейства на „допълнителната терапия“.

НО Е ВАЖНО ВЕЧЕ ДА СЕ ЗНАЕ, ЧЕ ИМА И ДРУГИ АЛТЕРНАТИВНИ НАЧИНИ ЗА ВЪЗДЕЙСТВИЕ СРЕЩУ РАКОВИТЕ КЛЕТКИ!

За да потърсим логиката на правилната посока на въздействие и да имаме положителни резултати трябва да започнем от причините, а именно:

 „Първата причина за рак се крие в смяната на нормалното кислородно дишане на клетките с анаеробно (некислородно) дишане.

Ниското кислородно съдържание на клетъчно ниво води до бързо натрупване на токсини и метаболитни отрови, които създават условия за развитие на всякакви типове патогенни реакции и отклонения, нарастване броя на бактерии и вируси, както и редица тежки вторични реакции, водещи в крайна сметка до изключително сериозни заболявания и най-вече рак.

„Ракът е защитен механизъм на клетки в човешкото тяло, които са принудени да оцелеят в кисела среда, без кислород! Нормални клетки с кислородно насищане под 35% могат да дегенерират в ракови само за два дни“ – отбелязва Д-р Ото Варбург, носител на Нобелова награда за Медицина и Физиология.

Кислородът е нашият най-силен пречистващ агент, окисляващ токсините до вид най-удобен за изхвърляне от човешкото тяло. Човешкият организъм е съставен от 4 основни елемента: 3% азот, 10% водород, 18% въглерод и 65% кислород.

Имайки предвид всичко това, стигаме до извода, че трябва да увеличим значително клетъчните нива на кислород, когато организма е в състояние на недостиг, както и да спомогнем за детоксикация на тялото, така че повече клетки да останат оптимално снабдени с кислород.

За жалост един от съществените недостатъци на химиотерапията е именно, че увеличава киселинността на организма до такава степен, че тялото трябва да започне да харчи резервите си на кислород, и за да неутрализира киселинността допълнително се налага да жертва минералите, които се намират в костите, зъбите, в ноктите и косата. Ето защо и пациентите подложени на химиотерапия губят косата си и т.н.

ИМЕННО ЗАТОВА ПРИЛОЖЕНИЕТО НА ПРИЦЕЛНА КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ ИМА ВАЖЕН БЛАГОПРИЯТСТВАЩ ЕФЕКТ 

Ето и повече информация за правилното средство:


Кислородната серия CELLFOOD® на американската компания „Nu Science Corp.“.

Създадена е по една висша съвременна лазерна технология, наречена Фото Акустичен Резонанс(ФАР) на базата на Деутериум (Тежка Вода).

Тя е едно от най-добрите и достъпни до всеки пациент средства.

CELLFOOD®  използва патентованата технология на световно известният Everett Storey за „разцепване“ на водната молекула, което осигурява мощен поток от биоактивен кислород плюс 129 нутриента и то директно в клетката.

CELLFOOD® е наистина уникален, тъй като генерира Нативен (новосъздаден) кислород и то само прицелно – в увредените клетки. Той търси и неутрализира опасните свободни радикали, смятани от учените за първопричина за биологичното стареене, дегенерация и голяма част от най-тежките болестните процеси (включително и най-тежките туморни такива), с които се свързва и формира така важния кислород и то именно в увредените клетки, които имат най-голяма нужда от покачването на неговите нива.

В допълнение CELLFOOD® е изцяло натурален, укрепва естествените  биологични структури на организма и усилва възможностите му самостоятелно да се бори с болестта.

Можете лесно да прецените доколко наистина е важно да се ползва CELLFOOD®, особено в случаите, при които човек е бил принуден да се подложи на химиотерапия или лъчетерапия.

Повече информация за Кислородната серия CELLFOOD®, както и за изследването за нива на свободни радикали FRP (FRC), (свързано с определяне на правилната доза на приложение) можете да получите на www.biodoctor.org или на телефоните на Мед.център „БИОДОКТОР“:   02 950 7777, 02 950 7776, 02 950 7775, 02 952 6555.

Author Info

admin

Show Buttons
Hide Buttons
Моля почкайте...

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ако желаете да получавате информация за промоции, последни новости и съвети в природонаучната медицина можете да оставите Вашия имейл за връзка.