cellfood all

Учените са шокирани – химиотерапията подпомага рака

   images (1) Химиотерапията не лекува рака. Напротив – един от най-мъчителните за  болните методи служи като гориво за раковите клетки, които се унищожават много по-трудно след като са били подложени на химиотерапията.

   Това показват новите открития на изследователи от Вашингтон, които разбиха тотално мита за конвенционалното лечение пише 7news.bg. Според проучването химиотерапията кара здравите клетки да освобождават протеин WNT16B, който прави раковите клетки, по-жизнеспособни. Освен това тя уврежда ДНК-то на здравите клетки и това продължава дълго след приключването на лечението. Комбинацията от унищожаването на здравите клетки и развитието на раковите показва, че химиотерапията не лекува заболяването, а го влошава. WNT16B си взаимодейства с раковите клетки, като предизвиква растежа им и най-важното, противодейства на „допълнителната терапия“, обяснява съавторът на студията Питър Нелсън от изследователския център за откриване на рака „Фред Хътчинсън“ в Сиатъл.

   Избягването на химиотерапията подобрява шансовете за благоприятен изход, съветват учените. Всеки, който ще спре химиотерапията, трябва да се насочи към алтернативни начини за елиминиране на рака.

Show Buttons
Hide Buttons
Моля почкайте...

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ако желаете да получавате информация за промоции, последни новости и съвети в природонаучната медицина можете да оставите Вашия имейл за връзка.