CELLFOOD® с Приз на Клуба на Изобретателите

Ракът е защитен механизъм на клетки в човешкото тяло, които са принудени да оцелеят в кисела среда, без кислород!

Единствено раковите клетки са анаеробни (не виреят в  кислородна среда), следователно не могат да оцелеят при наличието на високи концентрации на кислород в организма“- отбелязва Д-р Варбург.

Именно затова приложението на Фокусирана (Прицелна) Кислородна терапия има забележителен ефект. Особено ценен е ефектът й именно срещу тумори.

Определено едно от най-ефикасните и същевременно  достъпни до всеки български пациент предложение, работещо в тази насока са препаратите от серията CELLFOOD® на американската фирма “Nu Science Corporation”. Те са създадени по една специална и наистина уникална висша технология – ФАР (Фото-акустичен резонанс) на базата на Деутериум – “Тежка вода“.

Това са единствените природни средства, създадени на толкова високо призната научна доказателствена основа, отличена с Нобелова награда за медицина и физиология.

Неслучайно CELLFOOD® (NU SCIENCE CORP.) бе отличен с Приз на Клуба на Изобретателите на престижния International Hall of Fame, Atlanta, USA.

CELLFOOD® генерира Нативен (новосъздаден) кислород, и то само прицелно – в увредени (от силното присъствие на свободни радикали) клетки. Препаратите от серията нормализират физиологията и връщат функциите на тялото в естествените му, а не канцерогенни нива.

{O- [нативен кислород] и O+ [свободен радикал] = O2 [стабилен кислород]}

Забавят силно процесите на дегенерация и стареене, придават мощ на функциите и концентрацията на мозъка (особено важно при непрекъснати стресови ситуации, водещи лесно до сериозен дисбаланс и последващ срив на всякакво органно ниво).

Всички продукти от кислородната серия CELLFOOD® съдържат изцяло натурални субстанции. Не съдържат субстанции, които са в списъка на забранените вещества в спорта. Не водят до пристрастяване, абсолютно нетоксични са и нямат нищо общо с химиотерапията, макар че могат да се прилагат заедно с нея.

Повече информация за кислородната серия CELLFOOD® можете да получите на телефоните на Медицински център „БИОДОКТОР“: 02 950 7777, 02 950 7776, 02 950 7775, 02 952 6555. На същите телефони можете да разчитате и на лекарски консултации относно конкретни случаи на пациенти.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация!

Author Info

admin

Show Buttons
Hide Buttons
Моля почкайте...

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ако желаете да получавате информация за промоции, последни новости и съвети в природонаучната медицина можете да оставите Вашия имейл за връзка.