ТЕЛ.: 0 2 / 9 5 0 7 7 7 7 biodoctor@abv.bg
Cellfood DNA-RNA

Cellfood DNA-RNA

Петя Даскалова – 35 г, София

Обичам да ходя на фитнес. Но след дългите часове работа тренировките вместо тонизиращо и освежаващо започнаха да ми действат изтощаващо. Приятелката ми, с която често тренираме заедно, пиеше някакъв американски препарат, който силно енергизира организма, но не съдържа кофеин и не е допинг (не уврежда организма и не действа пристрастяващо). Никога преди това не бях пила подобни неща и мислех, че всичко е самовнушение, докато не ми даде да опитам от нейния. Ефектът беше поразителен!!! Не само, че не се уморих от обичайната 90-минутна тренировка, но направих допълнителна 30-минутна кардиотренировка и след това се прибрах пеша до дома, вместо да ползвам градския транспорт за 7 спирки. След това нямах нито проблеми със съня, нито мускулна треска.

Много се ентусиазирах и реших да разбера какво съм изпила. Оказа се, че CELLFOOD® DNA-RNA е природен продукт на кислородна основа, който съдържа чиста енергия под формата на АТФ и формула за подмладяване с ДНК и РНК бази. И струва колкото едно кафе и една кола на ден.

В медицинския център, в който го купувам се засичам с хора от всякакви професии, а едни от най-интересените от тях бяха група наши алпинисти, покоряващи най-високите върхове в света.

Show Buttons
Hide Buttons
Моля почкайте...

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ако желаете да получавате информация за промоции, последни новости и съвети в природонаучната медицина можете да оставите Вашия имейл за връзка.