КИСЛОРОДНО – БИЛКОВА ТЕРАПИЯ

Най-пълната сила на природата

Основните природни компоненти за вътрешен прием, влияещи положително върху човешкото здраве са:

  • кислород
  • минерали
  • билкови екстракти
  • аминокиселини
  • витамини
  • ензимни препарати

Базирайки се върху сериозни научни доказателства, установили категорично ползотворността на тези отделни натурални звена, Ви предоставяме най-пълноценната комплексна биологична терапия за вътрешен прием. Тя се постига при комбиниране на следните две научно създадени серии:

І. Натурални здравни продукти БИОДОКТОР – серия ПРО. Те са разработени на базата на опита и на вековните традиции на Българската Народна Медицина, както и на основата на най-съвременните достижения на Природонаучната медицина.

БИОДОКТОР – серия ПРО“ съдържат екстракти и растителни масла от качествени 100% екологични чисти български билки с доказан благоприятен ефект върху конкретни органи и системи на организма;

ІІ. CELLFOOD® (СЕЛФУД) – американска кислородна серия, отличена с Международен Приз на Клуба на изобретателите ATLANTA, USA. CELLFOOD® търси и неутрализира опасните свободни радикали (определяни от учените като първопричина за биологичното стареене, дегенерация и всички болестни процеси – включително и най-тежките туморни такива). Неговата гениалност се състои във факта, че обезвреждайки ги, той едновременно генерира така важния стабилен кислород (О2) и то именно в увредените клетки, които имат най-голяма нужда от него. Кислородът е най-важният и незаменим елемент за човешкия живот и не случай но човек издържа без него не повече от няколко минути. Освен това CELLFOOD® доставя 78 макро- и микроелемента, 34 ензима (хранителни и метаболитни) и 17 аминокиселини (както и витаминен комплекс във формата „MULTI“ – CELLFOOD® MULTIVITAMIN), като по този начин подсигурява така важния набор от свръхценни нутриенти, необходими за човешкото здраве.

Препаратите от двете серии имат ефект и когато се ползват поотделно – това по-скоро зависи от Вашите индивидуални нужди. Но комбинирайки ги, те многократно усилват единичния си ефект, гарантирайки най-пълната максимална облага от недрата на Природата – наш създател и най-добър коректор! Доверете й се!