ТЕЛ.: 0 2 / 9 5 0 7 7 7 7 biodoctor@abv.bg

Емфизема

 Пади Леонард – финансов мениджър

Благодаря Ви много за предоставената информация за Cellfood®. Започнах да използвам препарата по предписание на моя доктор.  Cellfood® оказа голям ефект върху ранния етап на емфиземата. Сега след повече от 10 години болестта не е напреднала. Настинките, кашлицата и гриповете, от които бях измъчван редовно още от началото на моето детство бяха излекувани. Не съм се разболявал около 7 години. При редките ми оплаквания, като болки в гърлото или кихане с допълнителна доза от  Cellfood® за броени часове състоянието ми се подобряваше значително. Видимо препаратът имаше и добър ефект върху рака на простатата, от която страдах.

Сега съм пенсионер на 81 години и пенсията ми е твърде малка. Поради тази причина преди 5г. ми  се наложи да прекратя приема на  Cellfood®. В рамките на един месец след спирането му старите оплаквания – настинки и болки в ставите се възвърнаха. Приятел, който беше свидетел на случващото се с мен ми подари 2 опаковки от препарата. В рамките на няколко седмици, състоянието ми  много се подобри. С помощта на семейството и приятелите си успях да прадължа приема му и до днес.

.

Височинна болест

Сандра Поуп  – планински катерач

Заедно със сестра ми изкачвахме Килиманджаро между 18-26 юли 2012г. Направихме маршрута до Machame. Сигурна съм, че сте наясно, че повечето хора страдат от височинна болест и симптомите се предават от катерач на катерач.

Взех Cellfood® преди,  по време на самото изкачване, и след това. Сестра ми не го прие. Нито една от нас не прояви сериозни симптоми, въпреки, че аз се справих много по-добре от нея. Като излючим болките в гърлото и леката загуба на апетит се чувствах добре. Също като мен, тя не е имала сериозни симптоми, освен, че имаше нужда да спи с приповдигната глава, за по-лесно дишане. В планината имаше и други катерачи, които не бяха заедно с нас, но споделяхме един маршрут. На третата нощ те се бяха разболяли и трябваше незабавно да се спуснат. Когато се събудихме през нощта чухме стриктни инструкции, някои от катерачите да бъдат транспортирани. Един от тях беше изнесен на носилка от базовия лагер, след като беше получил асматичен пристъп. Нощта беше труда, но ние със сестра ми  бяхме в добро здраве и настроение. За щастие и двете продължихме да се изкачваме, въпреки минусовите температури.

Благодарим Ви за подкрепата и предоставеният Cellfood®. През последните няколко години страдах от синдром на хроничната умора. Това изпитание ми показа, колко много съм се подобрила. Успях да се изкача успешно, без да получа каквито и да било симптоми.

 Поздрави: Сандра

 

Серия „CELLFOOD®“ и „Серия – ПРО“

Силвия Димитрова – Малчева

В рамките на вече над 10 год. ползвам CELLFOOD®CELLFOOD® MULTIVITAMIN и билковите екстракти серия ПРО на Д-р Росен Стефанов основно за усилване на имунитета. Започвам да ги приемам още при първите телевизионни новини за поява на есенни вируси у нас, минавам обикновено само с профилактични дози през зимата, а понякога при нужда успешно преборвам и последните пролетни вируси. Най-важното е, че  никога не ми се е налагало да ползвам антибиотик, камо ли пък да стигам до честите в последните години тежки вторични белодробни усложнения, за които постоянно ни предупреждават. Хиляди благодарности!

 

Rак на яйчниците

Джаки Норис, Тексас

Имам рак на яйчниците. След като започнах да взимам Cellfood® забелязах, че имам повече енергия  и съм по-издръжлива от преди.  Сега мога да се справям с лечението така, както успявах преди да се влоша толкова много. Но за отбелязване е, че след като започнах да приемам Cellfood®, туморният ми маркер за рак (CA-125) е намалял с 168 точки за 3 седмици. Cellfood® е единственото, което бях променила като допълнителен прием при лечението си.

.

Артрит и подагра

Бриони Шон-Волф 

В началото на 2008г. бях диагностициран с ревматоиден артрит и  фибромилация. Както Ви е известно, това е съпроводено с непрекъсната умора, подути стави и възпаления, липса на енергия, постоянна болка и слаба концентрация. Поради приема на много лекарсва трябваше да съм внимателен с взимането на други добавки, тъй като това можеше да даде обратен ефект. Видях Cellfood® докато се редях на опашка в местната аптека. Взех шишенцето и се зачетох в описанието му. Тъй като препарата представлява кислород без множество други съставки, аз реших да го опитам. Почувствах значителна разлика още след две седмици. Имах много повече енергия от нормалното. Приемам го всеки ден и не мога да си представя живота без него. Това е блестяща добавка и за други заболявания, която може да  приемате, без никакви притеснения.

 

Mозъчен тумор

 CellfoodСестра Мишел Мери-Гинсбърг е регистрирана медицинска сестра, която е придобила богат опит в огромно частно училище, както и от своята частна практика.

„ Имаше дете, което беше диагностицирано с мозъчен тумор на 4-годишна възраст. Огромното образувание беше премахнато от основата на мозъка. Операцията обаче имаше злощастен резултат- повредени бяха няколко нервни връзки, оставяйки я частично парализирана. Последвалата лъчетерапия доведе до това тя да загуби 15 точки от IQ-то си. На 6-гидишна възраст беше изпратена в специализирано училище. На 8 години, тя повтаряше 1-ви клас за втори път. Беше точно по това време, когато започнах да й давам Cellfood® . Седмица след като беше започнала приема, родителите й бяха извикани на среща с преподавателя и с нейния професионален терапевт- подобрението й беше толкова драстично! След два месеца баща й ми се обади разплакан- дъщеря му току що му беше задала въпрос, който, според него, тя никога ни би задала- „ Как работи вакуумът в контейнер за вода?“ Той ми съобщи, че тя става все по-информирана и бдителна и  започва ежедневно да задава въпроси за всичко, точно както правят децата, с цел  да научат нови неща. Беше изумително как Cellfood® подпомогна за заздравяването на неврологичните й системи. На 12-годишна възраст, тя вече беше в състояние да живее и функционира нормално.

 

Подагра

Фред Райдър

Казвам се Фред и през 1986г. ми беше поставена диагноза подагра. От тогава се научих да живея с болки в ставите, глезените, коленете, както и в ръцете и лактите. Често изпитвах затруднения да се движа. След като двамата с жена ми се сдобихме с DVD на Cellfood® и се запознахме с препарата, започнах неговия прием. Не след дълго сънят ми значително се подобри – събуждах се отпочинал и свеж. Болезнените стави изчезнаха, можех да използвам ръцете си без да усещам болка. Стигах до работното си място, използвайки стълбите, а не както винаги – рампата. Енергията ми се възвърна и косопада значително намаля. Вземането на препарата помогна и на сърцебиенето, което получавах. Кръвното ми налягане намаля от 180/130 на 130/95. Показах Cellfood® и на брат ми и след като започна да го използва инсулина му намаля от 35 единици на 4 единици на ден. Чух се с него по-рано през деня и той ми сподели, че е спрял инжекциите си. А кръвната му захар се е стабилизирала и е 4,2 единици. за повече информация може да се свържете с него на адрес: hopiimp@vodamail.co.za

 

Бучка на гърдата, високо кръвно и диабет

Уини Мандела, президент на Женската лига на Африканският Национален Конгрес

Уини Мандела - отзиви за CellfoodНямам думи за да изразя колко чудесен продукт е Cellfood®. Разказвам за него навсякъде и всичките ми колеги в правителството също могат да го похвалят.
Той напълно промени живота ми. Имах бучка в лявата си гърда и ме изпратиха на специалист за мамография. Удвоих дозата Cellfood® от 25 на 50 капки дневно и изпих две опаковки за един месец – и сега бучката я няма!
Освен това стресът беше постоянна част от моя живот. Не мога да си спомня за една минута, камо ли пък седмица, или месец, в която да не съм била под стрес. Имах високо кръвно налягане, заради което с години пиех лекарства. Развих и диабет.
Но вижте ме сега!
След като започнах да пия Cellfood® вече не се нуждая от лекарствата си за кръвното, а и не вземам нищо за диабета. Хората постоянно ме питат откъде е тази енергия!
Освен това и бях много агресивно настроена, както може би много от вас знаят. Cellfood® ми помогна да се успокоя и да не чувствам гнева, който ме е съпътствал през целия ми живот. Бях много ядосана заради апартейда – заради това, което е причинил на моя народ и моето семейство. А сега имам много повече търпение и съм по-сговорчива. Cellfood® доказва, че има алтернативи на ежедневния стрес.

 

Анемия заради рак на пикочния мехур

Дж.Т. Райли 

От пет месеца бях на химиотерапия заради рак на пикочния мехур. Това беше причината червените ми кръвни телца да намалеят дотоколова, че да получа анемия. Резултатът от това беше замаяност и недостиг на въздух. След като започнах да приемам Cellfood®, нивото на червените кръвни телца се повиши значително.
После направих един курс на лъчетерапия. На скенера се установи, че една част от тумора е изчезнала, а две други са се свили с две трети. Цялостното ми усещане за здравословното ми състояние се подобри след като започнах да пия Cellfood®.

 

Марион Шулц

singular@iburst.co.za

Аз съм на 58 години. През ноември 2006 ми се появиха твърди лимфни възли на всички места, където обикновено се получва това.
Някои от тях бяха болезнени и аз се притесних, още повече, че преди години съпругът ми почина от лимфома.
Направих проучване в интернет, но обикалях в кръг… “лимфома” беше единственият вариант. Тогава, изведнъж свалих 4 кг. за десет дни.
Тежах едва 55 кг., а съм висока 1.78 см. Това беше през февруари 2007. Реших да не обръщам много внимание на възлите, но те си бяха там. И през октомври се натъкнах на статия от лекар, който детайлно обясняваше въздействието на кислорода върху раковите клетки. Стори ми се смислено и реших да пробвам Cellfood®.
Шест седмици по-късно в рамките на 48 часа всички възли се свиха и за следващите три месеца си възвърнах голяма част от теглото. Чувствах се абсолютно здрава и спрях да взимам добавките.
А трябваше да остана наCellfood® 
Късно през 2007 възлите се върнаха, двойно по-големи, заедно с увеличен далак и натрупване на вода около левия ми бял дроб, заради което не можех да дишам.
В това състояние пристигнах в Германия за лечение, и лекарите не залагаха надежди да се оправя. Cellfood® дойде с мен в Германия и си пиех капките всеки ден, като увеличавах дозата преди и след химиотерапията. Всички симптоми изчезнаха, кръвта ми се възстанови, върнах се в Южна Африка и се радвам на живот в добро здраве.

 

Рак на хранопровода

Г-жа Х (за подробности се свързвайте с г-жа Лола Кабайн, 011-728-3514), беше диагностицирана с рак на хранопровода. Традиционното лечение – химиотерапия, лъчетерапия и т.н. не помогнаха. Заради тежкото си състояние можеше единствено да пие течности и губеше теглото си ежедневно.
Дъщеря и предложи да започне да пие Cellfood®. Болната отказа, тъй като вече се беше примирила, че ще умре. Но дъщеря и не се отказа и тайно започна да й сипва капките в различните течности, които пие.
За няколко седмици г-жа Х се подобри значително и поиска да яде спагети. Скоро след това почти си възвърна теглото и реши да отиде на лекар. Той беше изумен от факта, че броят на раковите клетки значително е намалял. След още няколко седмици при последващ преглед, новината беше, че тя вече няма рак на хранопровода. Направиха изследвания на цялото тяло за да са сигурни, че ракът не се е проявил някъде другаде. Резултатът беше отрицателен.
Причината жената да остане анонимна е, че тя все още не знае, че дъщеря и и е давала Cellfood®.

 

Мозъчен тумор

Г-жа Елън Силиърс

През септември 1999, поради епилептични атаки, съпругът ми отиде при нашия доктор за преглед и беше диагностициран с 3 тумора на мозъка. Имаше два варианта, които ни предложиха: 1) мозъчна операция или 2) лъчетерапия с радиация. Обясниха ни, че и при двата случая е рисковано, което може да доведе до това съпругът ми да загуби възможността си да говори или ходи. Това беше неприемливо за нас, особено на неговата 70-годишна възраст. Приятел ни препоръча да се свържем с Доктор, който работи със Cellfood®, относно състоянието на мъжа ми. Докторът препоръча да давам на мъжа си Cellfood®, започвайки с малки дози, а след това да се увеличават докато стигнат 100 капки на ден, заедно със стриктна диета според кръвната му група.

Пет месеца по-късно, в началото на февруари 2000, на съпругът ми му беше  направен рентген отново. Нямаше и следа от туморите или друг вид рак. За да сканират за рак, му се направиха рентгенови снимки от корема до главата и бяхме изумени, когато разбрахме, че снимката е напълно чиста откъм ракови образувания. Сега той приема по 75 капки Cellfood® на ден и отново кара колата си. Начинът му на живот е значително по-добър от преди дори да започнат епилептичните атаки, а вече няма и такива.

 

Майк А. Орегон

Използвах Cellfood® и DNA/RNA, за да лекувам петно в окото си, за което очните лекари ми бяха казали, че е рак. Щяха да използват криотерапия, за да го лекуват. След като започнах да взимам Cellfood® и DNA/RNA, петното в окото ми изчезна за седмица-седмица и половина. Отидох на преглед при доктор отново след месец и той нямаше обяснение за това какво е станало. Затова мисля, че Cellfood® наистина работи!

 

Рак на гърдата и диабет

Cellfood® може да помогне и на хора със СПИН. Уини Мандела страдаше както от рак на гърдата, така и от диабет. Беше излекувана след като започна да взима Cellfood® . Мисля, че този продукт е добър , защото го виждам с очите си. Мои приятели и роднини се подобриха и симптомите им намаляха…

 

Рак на дебелото черво

Барян Билингс

Винаги съм бил много здрав и силен човек, като изключим пушенето и пиенето понякога. Без предупреждение обаче, изведнъж усетих ужасни стомашни болки. След седмица, докторът ми предписа лечение. Това не помогна и отидох в болница, където ми направиха тестове. За мой абсолютен ужас, откриха раково образувание и рак на дебелото черво. Веднага ме оперираха, за да премахнат образуванието, направиха и колостомия. Изписаха ме от болницата и казаха, че трябва да започна лечение с лъчетерапия. Не исках да бъда излаган на радиация, и за щастие , член от семейството ми ми каза за Cellfood®.

Започнах да го взимам и не се подложих на лъчетерапия. Скоро вече взимах по 75 капки на ден. След три седмици отидох на допълнителни тестове. Хирургът беше изумен и ми каза, че няма и следа от рак в органите ми системи. Бях много доволен  и увеличих дозата си на 90 капки на ден . Когато отидох за друга биопсия , хирургът каза, че съм се подобрил толкова много, че  може да премахне „торбичката колостома“, която имах извадена на корема ми, и да реконструира дебелото черво обратно в мен, за да мога да живея нормален живот.

Ще продължавам да вземам Cellfood®до края на живота си.
След три месеца: Вече преживях три големи коремни операции, благодарение на Cellfood® съм толкова здрав, че съм се възстановил напълно. Все още си взимам по 75 капки дневно. При последната операция, която продължи 3 часа, ми трябваха само няколко часа за да се възстановя от упойката. Докато след първата (преди да започна да пия Cellfood®) този процес трая няколко дни. Както казах и по-рано, благодарен съм, че разбрах за Cellfood® и ще го пия до края на живота си.
https://www.oxygenforlife.co.za/testimonials.asp

 

Рак на простатата

Джон Хенри, 01.08.2016

През 2007 ми беше поставена диагнозата рак на простатата и ми бяха предложени няколко възможности относно формата за лечението. Изборът ни (моят и този на съпругата ми) беше да се премахне простатата.

В следващите 2-3 години, давах всичко от себе си, за да се придържам към относително здравословна диета като ядях всички от най-добрите храни. Слагам мед в напитките си вместо захар.

Едно допълнително условие, което моят специалист горещо препоръча, беше да се поддържам във форма, което правех като ходех на колоездене 12-18 часа седмично . Това неимоверно ми помогна.

Преди 4 години, съпругата ми спомена поредицата продукти Cellfood® и неговите ползи. Започнах да вземам стандартното количество капки от Cellfood®, за което се твърдеше, че има благоприятстваща роля в редица здравословни заболявания, едно от които и ракът. Увеличих броя на капките дневно, до количеството, което и в момента взимам – от 90 до 100. Отидох на годишния си преглед при специалист, който ни уведоми, че състоянието ми е стабилно. Вече  3-та година съм стабилен и работя по въпроса да потисна още повече рака.

.

Аутизъм

Били Вар на 04.12.2012

Толкова е просто, Cellfood®Бяхме запознати с този продукт преди години за детето ни с аутизъм. Нашият доктор го препоръча и сега много се радваме на резултата и на това как нашето дете се чувства.

.

Проблеми с „авто-имунната система“

Боб Бърнс на 22.07.2016

Изумен съм от това, коeто Cellfood® направи за мен…Тази история е толкова налудничава, че дори  аз не мога да повярвам, въпреки, че  е истина. Имах болки в торса в продължение на 26 години, което беше свързано с авто-имунната система (имунната система атакува клетки на гръдния кош, което е близко до някои форми на артрит). След това, някой в Интернет предложи Cellfood®, което е анти-оксидант витамин , който намалява натоварването на имунната система. „Имунен товар“ е количеството неща (вредители), с които се бори тя. Намаляването на натоварването води до чувствителност към спад. „Имунната чувствителност“ е това колко е вероятно тя да нападне нещо в организма. С други думи, този Cellfood® помага с автоимунни проблеми (а именно имунната система да атакува нещо, което не трябва да се атакува). Помислих, че вероятността този Cellfood® продукт да помогне е 1 на милион (аз съм скептик). Опитах и болката изчезна за 5 дни. Ако имате неприятен проблем , препоръчвам  ви  да опитате Cellfood® за няколко седмици и ако не видите значително подобрение, прекратете използването.

.

Алцхаймер

Баща ми има Алцхаймер. Неговият мозък, който някога е бил бърз, сега е станал бавен и паметта му е нарушена, движи се бавно и прекарва по-голямата част от деня си спейки. След одобрението на доктора му, той започна да приема Cellfood®, по 12 капки два пъти дневно от края на декември. Отидох да го видя на 8 януари в дома, където живее, по повод 81-вия му рожден ден и бях очарована да видя голяма промяна в него. Той ходеше, а не беше в инвалидна количка. Успя да разгледа поздравителните картички за рождения си ден и да се наслади на подаръците от семейството. Слушахме музика и той коментира след това колко хубава е била, какво очарователно произведение е било. После изяде парче от тортата си без проблем и думите му бяха идеално свързани и разбираеми.Това всичко е, сигурна съм, благодарение на приема на Cellfood®.

.

Ирен Хартфиелд на 31.08. 2013

Моите 2 сестри, които са на 70+ години, моята 101-годишна майка и аз вземаме този продукт и се чувстваме СТРАХОТНО.  Забелязваме голяма промяна главно в майка ни: повече енергия, по-добро настроение. При нас усещаме по-висока енергия и общо чувство на повишен жизнен комфорт. Помага и за редовното изхождане. Ако не се чувствам добре, просто изпивам чаша вода с капки от Cellfood® и това ме ободрява и съживява. Силно препоръчвам!

.

Джеси Райбърн на 07.02. 2013

Преди около 10 години започнах да давам на майка си Cellfood®. След  като го започна тя вече не правеше застойна сърдечна недостатъчност или хроничен бронхит. Тя почина на 89 години и половина и мисля, че живя 10 години повече заради Cellfood®.

 

Show Buttons
Hide Buttons
Моля почкайте...

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ако желаете да получавате информация за промоции, последни новости и съвети в природонаучната медицина можете да оставите Вашия имейл за връзка.