Отслабнах 13кг., без да променям хранителните си навици

Хени Енгелбрехт – hendrikp@iburst.co.zo

   Казвам се Хени и от няколко години ми е поставена диагноза диабет тип 2. Един от страничните ефекти на заболяването е наднорменото ми тегло. Продължителен период от време бях подложен на няколко диети, които не дадоха резултат. По предписание на личния ми лекар започнах приема на CELFOOD LOSS FORMULA. С този препарат успях да сваля 13кг., без да променям хранителните си навици.  

 

 

Отзиви Loss Formula СВАЛИХ 15 КИЛОГРАМА

От няколко години се опитвах да отслабна, но каквото и да опитвах резултатите бяха плачевни. Тогава прочетох реклама на американския препарат Лос Формула. Свързах се с вносителите и след консултация със специалист си закупих промоционалния пакет – подариха ми една опаковка! С опаковка и половина свалих 11 килограма за около месец, а след това и нови 4. Сега пак си закупих втори пакет и освен това заразих и мои приятели, които също се възползваха от изгодната промоция. Аз рискувах, но те вече спокойно го взимат, защото видяха моите резултати.

Недка Кирова – Разград

Свалих 34 килограма

Пълен съм от дете. Бях стигнал 108 килограма, а съм още тийнейджър. С родителите ми сме се съветвали със специалисти, но до момента резултати не бях постигнал. Съвсем от скоро обаче започнах да пия от американския препарат „Лос Формула“, но резултатите вече са впечатляващи. Използвах изгодния промоционален пакет и само за 2 седмици свалих почти 9 килограма. Преди да се подложа на терапията ми бе направен биоелектрически импедансов анализ на телесния състав, на базата на който ми бе изготвена индивидуална оптимална програма за прием. На първата контрола бях свалил още 7 килограма. Току що завърших последния си прием и на контролата се оказа, че съм отслабнал вече с цели 24 килограма. Благодаря на екипа на БИОДОКТОР!

Ален Божинов, София

Свалих 38 килограма

Тежах 120 килограма. Бях изгубила надежда, че мога да имам нормална фигура и самочувствие. За мен това вече е минало, което няма да допусна да се повтори. Чудото стана с американския препарат „Лос Формула“. Явно неговият трикомпонентен състав е в основата на неговата ефикасност, която не съм имала от многото други използвани от мен препарати. За три месеца и половина стигнах 82 кг. Сега си закупих и по-изгодния промоционален пакет и вече свалих нови 4 килограма.

Красимира Драганова – гр. Елена

Свалих 17 килограма

От години безуспешно се боря с излишните килограми. Опитвах различни диети, препарати за отслабване и физически упражнения, но резултатът беше минимален и нетраен. Научих за американския препарат „Лос Формула“, уникалния му трикомпонентен състав и доказани резултати. Обадих се в Медицинския център, където след сериозен анализ на телесния ми състав, получих индивидуални назначения. На междинната контрола до момента имам свалени цели 17 килограма. За мен те са най-добрата мотивация! Затова продължавам да го пия, като ползвам по-изгодния летен промоционален пакет. Благодаря на екипа на БИОДОКТОР!

Ани Христова – гр. Нови Искър

Отслабнах с „Лос Формула“

Преди няколко месеца родих първото си дете, но за жалост все още не можех да се справя с натрупаните от бремеността килограми. Опитах няколко различни диети, но резултат нямаше. В статия в пресата прочетох за американския продукт „Лос Формула“, който разгражда мазнините и регулира нарушената обмяна. Обадих се на посочените телефони, там попаднах на екип от специалисти. Беше ми направен сериозен анализ на телесния състав, на базата на който ми назначиха индивидуална схема за прием. Пия го от месец, а вече съм с девет килограма по-лека.

Биляна Палакарска – гр. София

Отслабнах с „Лос Формула“

По натура съм едра, но години наред поддържах тегло чрез методите на разделното хранене. Преди три години започнах прогресивно да пълнея. Откриха ми болестта на Хашимото. Наложи се операция и хормонална терапия, която продължава и до днес, в следствие на което напълнях още повече. Моя съседка буквално се бе стопила пред очите ми с помощта на американския препарат „Лос Формула“, което ме накара и аз да опитам. Купих си по-изгодния летен пакет и вече съм по-лека с 9 килограма. За човек с моята диагноза това е върховно постижения. Само болните от Хашимото знаят какъв проблем е свалянето на килограми.

Таня Иванова – гр. София

Свалих вече 9 килограма!

Над 80 години съм, и въпреки че се чувствам здрав килограмите започнаха да ми пречат. Няма да крия, че обичам да си похапвам, особено сладко. В резултат на това при проверка на холестерола се установи, че е двойно над нормата. Това за човек на моите години може да бъде фатално и трябваше да взема спешни мерки. Доверих се на читателка, споделила във вестник за трайното си отслабване с над 15 кг с американският препарат Loss Formula. Не мога да кажа защо се спрях на него. Може би поради неговото комплексно действие, доказани бързи резултати и престижни награди. А може би е било интуиция. Личният ми лекар настояваше по най-бързия начин да намаля теглото си заради свръхвисокия ми холестерол, заплашващ с инсулт или инфаркт. В „БИОДОКТОР“ се погрижиха за мен и ми направиха схема за прием, собразена с моето състояния. За три седмици отслабнах вече с 9 кг! Холестеролът ми сега е в долната граница. Разпознах истинското от рекламното и благодаря на БИОДОКТОР!

Никола Христов – гр. Пирдоп

Свалих 18 килограма

От моя приятелка научих, че има силен американски трикомпоненетен препарат, който топи мазнините. Тя беше свалила вече почти 20 килограма, и то само за няколко месеца Аз самата от години се опитвам да се освободя от моите излишни килограми, но въпреки усилията, които полагах резултатът беше минимален. Реших да го започна. Обадих се в медицинския център, където работят с препарата „Лос Формула“, назначена ми беше индивидуална схема и веднага започнах да го пия. До момента съм изпила само опаковка и половина, а съм с цели 18 килограма по-лека. Продължавам да го пия и благодаря на екипа на „БИОДОКТОР“!

Бистра Стоянова – гр. Габрово

Свалих 17 килограма!!!

От месеци в пресата четях за невероятните резултати от американския препарат „Loss Formula“, споделени от различни хора. Вече бях преминала критичната граница на стоте килограма и не спирах да увеличавам теглото си. Тъй като четях все нови и нови отзиви за продукта прецених, че действително е качествен и ефикасен. Свързах се с БИОДОКТОР, получих консултация и започнах да го приемам. За първия курс от 45 дни свалих цели 17 килограма. От години страдах от псориатриазис, но най-неочаквано като „страничен ефект“ той изчезна. Никога не съм се чувствал толкова добре и физически, и емоционално.

Божко Троански – Плевен

Свалих 6 килограма само за 20 дни

Научих за американския препарат „Лос Формула“ от вестниците и моментално се поинтересувах как да го закупя. Посетих медицинския център, в който го предлагат, където със специална японска апаратура ми направиха анализ на телесния състав и ми бе определена точна дозировка за 45-дневен курс. Във връзка с по-високите проценти мазнини при мен изискаха да се явя на междинна контрола на 20-тия ден, която за моя огромна радост отчете цели 6 стопени килограма. С нетърпение чакам следващата си контрола и разбира се лятото и морето.

Веска Илиева – София

Отслабнах 24 килограма

Бях натрупала доста излишни килограми и реших, че е крайно време сериозно да се отнеса към този проблем. Живея в САЩ и имам възможността достоверно да проверя основните препарати за отслабване. Спрях се на „Лос Формула“ поради силния му трикомпонентен състав и доказаните резултати. Свалих 24 килограма за по-малко от два месеца и сега съм пример за моите приятелки. Прибирайки се в България с радост установих, че „Loss Formula“ може да се намери вече и у нас и то на промоционални цени.

Виолета Пандурска – Чикаго, Илинойс, САЩ

Свалих 15 кила с „Лос Формула“otslabvane3

През последните няколко години бях подложен на голям стрес на работното място. В резултат на това започнах да трупам излишни килограми. Започнах да се интересувам от различни диети и препарати за отслабване, и така попаднах на статия във вестник „Доктор“ за американския препарат „Лос Формула“, топящ излишните килограми без специален режим на хранене или тежки упражнения. Реших да опитам, и веднага започнах да го приемам по специално определената ми индивидуална схема. Започнах наистина много бързо да отслабвам, а на контролата с радост установих, че вече съм свалил цели 15 килограма от теглото си.

Владимир Граматиков – гр. София

Отслабнах с „Лос Формула“

Винаги съм била пълна. Oпитвала съм много и най-различни методи в борбата с наднорменото тегло, но без особен успех. Вече почти се бях отказала, когато попаднах на отзив в статия на вестникa за продукта „Loss Formula“, който помага за правилно и успешно отслабване. Не можах да повярвам, че не се гладува (дори е забранено), нито изисква многочасово спортуване, а се приема еднократно вечер преди сън. Обадих се в Медицинския център за консултация, и ми бе назначена индивидуална схема за прием. Започнах веднага, а след няколко дни резултатът вече беше видим, чувствах как тялото ми се топи без никакви усилия. Сега вече съм с 10 килограма и половина по-лека, а съм изпила само една опаковка от промоционалният пакет, който закупих. Продължавам да го пия с удоволствие и благодаря на екипа на „БИОДОКТОР“ от който го получих.

Вяра Стефанова – гр. Шумен

Свалих 12 килограма за 20 дни

Само на 22 години съм, но съм предразположен към напълняване. С течение на времето стигнах 140 кг. Започнаха и проблеми със здравето – сърдечни и костно – ставни, като при човек в напреднала възраст. Това беше момента, в който реших, че трябва да се погрижа за себе си, да взема спешни мерки, за да избегна усложнения и да мога да водя нормален за един млад човек начин на живот. Използвах всякакви начини за сваляне на килограми, но все безуспешни. От свои познати, които са го ползвали, научих за невероятните резултати на американския препарат „Лос Формула“ и реших да опитам. Отидох в медицинския център, направиха ми биоелектрически импедансов анализ и индивидуална програма за прием. За 20 дни свалих 12 килограма и половина. Чувствам се чудесно! По-леко ми е, не се задъхвам и кипя от енергия. Благодаря много!

Димитър Димитров – гр. Годеч

Свалих 17 килограма

В резултат на годините и застоялия начин на живот, който водя, килограмите ми започнаха да се трупат. Самочувствието ми се понижи, започнах да се чувствам уморена, почвиха се и неизбежните здравословни проблеми. От моя съседка научих за американския препарат „Лос Формула“, който разгражда мазнините и топи излишните килограми, и то без допълнителни усилия и гладуване. Обадих се в медицинския център, получих своя индивидуална схема за прием и започнах да я изпълнявам. Резултатът не закъсня – за един курс на терапия свалих повече от 17 килограма.

Донка Братованова – гр. Габрово

Отслабнах с 30 килограма

От малка съм „пухкава“ натура, но никога не съм се чувствала зле. С напредване на годините обаче започна драстично и неконтролируемо покачване на теглото. Започнах да се чувствам много зле физически и психически. Килограмите ми пречеха в работата и много често боледувах. Музикант съм и ми се налага много дълго време да стоя права, което при тези килограми беше практически невъзможно. Опитвах няколко вида диети, препарати за отслабване и дори акупунктура. Резултатите бяха обезкуражаващи. От своя роднина разбрах за „Loss Formula“. И всичко стана много лесно – направиха ми детайлен анализ на телесния състав и ми назначиха схема на прием на продукта. Отначало не можех да повярвам – никога не бях отслабвала така успешно. За 3 месеца загубих почти 30 килограма без никакво усилие и без специално пазене на диета. Сега се чувствам великолепно!

Ева Попова – гр. София

Свалих трайно 8 килограма

През последните две години под въздействие на силен стрес толкова напълнях, че почти не можех да ходя, задъхвах се ужасно и се чувствах вечно отпаднала и преуморена. Започнах да опитвам всяка новост за намаляване на теглото, но напълнях още повече, а от някои от продуктите получих екстрасистули и други тежки странични ефекти. От отзивите във в-к „Доктор“ научих за американския препарат „Loss Formula“ и тъй като вече бях опитала всичко реших, че няма какво да губя и започнах да го ползвам. Още с първата опаковка свалих 8 килограма! Направих цял месец пауза за да установя дали има траен ефект и наистина загубените килограми не се върнаха. Сега го ползвам отново и продължавам да свалям!

Златка Иванова – гр. София

С „Лос Формула“ свалих 15 килограма

По натура съм едър, но с възрастта натрупах и сериозно наднормено тегло, което започна да ми създава здравословни проблеми. Все не намирах време за спорт, а непрестанните ми служебни ангажименти постоянно ме въвличаха в безразборно хранене и липса на възможност за сериозно планиране на мерки за корекция на теглото ми. От мои близки разбрах за наистина успешното отслабане с американския препарат „Loss Formula“. Бях силно впечатлен от информацията, която намерих за него и в пресата. Свързах се с вносителите и веднага, след като ми бе направен биоелектрически импедансов анализ и изготвен индивидуален план за прием, започнах да го приемам. Без никакви усилия свалих до момента 15 килограма.

Илиян Иванов – София

Свалих вече 10 килограма

От малка имам проблем с килограмите, който се задълбочи през пубертета. Трудно е да се ориентираш в морето от хранителни добавки за отслабване, но аз се спрях на американския препарат „Лос Формула“, тъй като имах информация от познати, че е наистина ефикасен и не дава странични действия. Освен това е удобен за приемане – само вечер преди сън. От „Биодоктор“ ми направиха индивидуална схема и започнах да го пия. Като на шега свалих 10 килограма, но ми се наложи да направя малка пауза, преди да продължа приема. За двата месеца, през които не го вземах, не само че не възвърнах нито килограм от загубеното тегло, но и продължих да отслабвам. Сега отново си закупих изгодния промоционален пакет и продължавам – имам още няколко излишни килограма.

Линда Атанасова – София

Отслабнах с „Лос Формула“

От дълго време опитвам различни начини да отслабна, но ефектът от препаратите, които използвах беше минимален. Във вестниците четях статия след статия за трикомпонентния американски препарат „Loss Formula“ и някрая реших да опитам. Беше ми назначена индивидуална схема на прием и резултатите не закъсняха. Още на първата междинна контрола се оказа, че съм свалила вече цели 9 килограма само с една опаковка. Сега продължавам с по-изгодния промоционален пакет „Loss Formula“, при който при закупени 2 опаковки, получавам и трета безплатно. Благодаря на колектива на Медицински център „БИОРЕЗОН“ за оказаното съдействие!

Маргарита Златанова – София

Свалих 20 килограма

Тежах 108 кг. и бях сериозно притеснена за здравето си, още повече, че живея извън България. Работя в Гърция и за радост тук получаваме български вестници, в които чета отзивите на десетки хора, свалили много килограми с американския препарат „Loss Formula“. Доверих се на провереното в практиката и директно си закупих промоционалния пакет. Наистина започнах да отслабвам сериозно и сега два месеца по-късно вече съм 88 кг.

Мария Стефанова – Гърция

Отслабнах с 15 килограма

Преди много години в резултат на лечение с ударни дози пеницилин в рамките на около месец напълнях драстично. След края на лечението не успях да възстановя формата си и с течение на годините в резултат на нарушената обмяна на веществата излишните килограми продължиха да се трупат. Като всеки човек в моето положение се опитвах да ги намаля с какви ли не диети и лекарства, но без абсолютно никакъв резултат. Докато в пресата не попаднах на материал за жена, отслабнала с американския препарат „Loss Formula“. Реших да опитам и резултатът беше изключителен! За 30 дни свалих 15 килограма. Чувствам се просто отлично и продължавам да пия „Лос Формула“ с огромно желание.

Марияна Пенчева – Габрово

Свалих 10 килограма само за 20 дни

Прочетох във вестниците за американския препарат „Лос Формула“ и останах особено впечатлена от отзивите на пациенти, свалили 15, 20 и дори 38 кг. за различен период от време. Направи ми впечатление силния му трикомпонентен състав и многото описани високи резултати. Закупих го и веднага започнах да приемам определената индивидуалната ми доза. Всичко стана бързо и неусетно. При междинната контрола в медицинския център установих, че за 20 дни съм станала от 98 на 88 кг. Заслужаваше си опита и съжалявам само, че не се реших по-рано да се обърна към „БИОДОКТОР“.

Мая Георгиева – Пловдив

OtslabvaneСвалих 18 килограма

Отдавна имам проблеми с килограмите и търся всякаква информация за успешни средства за трайно отслабване. За трикомпонентния американския препарат „Лос Формула“ ми разказа моя приятелка, чула невероятни неща за неговия ефект във фризьорския салон от собствената си фризьорка. Тя пък прочела за него във вестника, рискувала и добрите резултати незакъсняли. Реших да се доверя на практически изпитаното и веднага се свързах с „БИОДОКТОР“. Започнах да го приемам след като ми назначиха индивидуална схема. Килограмите ми намаляваха неусетно като от началото на курса на приемане до момента свалих над 18 килограма. Благодаря много на екипа на БИОДОКТОР и на фризьорката на приятелката ми!

Мая Стоянова – София

Отслабнах с „Loss Formula“

Срещнах на улицата свой познат, който не бях виждала няколко месеца. За малко да не го позная. Беше втален неузнаваемо и се оказа, че е свалил над 15 кг. Той ме насочи към американският препарат „Loss Formula“. Бях чела за него във вестниците, но реших, че е поредната измамна и безпочвена реклама. Та кой може да свали 10 килограма за 20 дни, при това трайно?! Когато обаче с очите си видях какви резултати се постигат с него не се колебах дълго. Възползвах се моментално и почти за месец свалих 8 кг, като обиколката на талията ми намаля с 10 см, а на ханша с 12 см. Вече спокойно обличам банския си костюм без да чувствам притеснение от килограмите си. Никога не ми е било толкова леко и не съм се чувствала така енергична!

Наташа Янкулова – гр. София

Отслабнах с Loss Formula

Оказах се със сериозно наднормено тегло, една от причините за което беше топъл възел на щитовидната ми жлеза, регистриран от ендокринолозите. Имах съответно и проблеми със сърцето и високо кръвно налягане. Бях в опасна ситуация и категорично ми предписаха веднага да намаля теглото си. При нарушения във функцията на щитовидната жлеза това е много трудно. Прочетох във вестника за жена с „Хашимото“, успяла въпреки това да отслабне с американския препарат „Лос Формула“ и реших да опитам. Беше ми назначена схема от специалист и още с първата опаковка свалих 6 килограма, а след втората още 9. Кръвното и другите ми показатели вече се нормализират.

Румяна Маринова – Оряхово

Минус 9 килограма за лятото

Сигурно съм една от първите, които познават и са използвали трикомпонентния американски препарат „Лос Формула“. Това стана миналото лято, когато с опаковка и половина спокойно свалих 9 килограма. Сега преглеждайки пролетно – летния си гардероб установих, че след зимата отново имам необходимост от успешно отслабване. Възползвах се от промоционалния пролетен пакет и вече успешно използвам пролетния си гардероб.

Светла Николова – София

Свалих 20 килограма с „Лос Формула“

Миналата зима прочетох за американския препарат „Лос Формула“ – някаква жена споделяше, че с него е свалила 38 килограма. Казах си: „Това ще е последният опит – ако и с това не става няма да пия вече нищо.“ Много скоро след началото на приема се появиха първите резултати, а до края на курса с един промоционален пакет стопих 20 килограма – точно колкото исках да сваля. Хората ме срещаха на улицата без да могат да ме познаят. Освен това за цяла зима не боледувах нито веднъж. След края на курса се притесних да не започна да си възвръщам килограмите, но ето вече година по-късно държа сваленото тегло. Сега го купувам за сина ми, защото лично изпитах, че това е ефикасен продукт, а и пак има промоционален пакет.

Стефка Александрова – Варна

Отслабнах 12 килограма

Постоянно четях във вестниците отзиви и благодарности на много пълни хора, отслабнали сериозно от приема на американския препарат „Лос Формула“. Събрах смелост и си го закупих директно от вносителя. С течение на дните постепенно отчитах свалени 4, 7 и половина, а при последното измерване вече 12 килограма. Продължавам да го пия и благодаря на БИОДОКТОР, от който го получих!

Теменужка А. Стойнева – гр. София

Свалих 20 килограма

Наднорменето ми тегло е проблем, с който от години се опитвам да се справя. Опитвала съм всякакви комбинации от диети, медикаменти и упражнения, но килограмите си оставаха същите. Наскоро научих за американския препарат „Лос Формула“. Поинтересувах се и установих, че този продукт е добре познат дори в нашия град и вече има много хора, които са отслабнали от него. Веднага се обадих на директните вносители, получих своята индивидуална схема за прием и дори промоционален пакет, и започнах да го пия. За два месеца свалих почти пълни 20 килограма.

Теодора Иванова – гр. Габрово

Свалих вече 20 килограма

Изпробвала съм какви ли не диети и препарати за отслабване, но резултатът беше точно обратен – стигнах до 110 килограма. Бях във безизходица, когато прочетох за американския препарат „Loss Formula“ и бях наистина сериозно впечатлена от неговите резултати. В медицинския център получих необходимата консултация и внимание, закупих си промоционалния пакет и веднага започнах да го приемам. Само с един курс свалих 20 килограма. Радвам се, че сред хилядите реклами аз разпознах истинското от рекламното и попаднах на ефикасен и безопасен продукт и професионално отношение.

Цветанка Стоянова – Благоевград

Отслабнах с 14 килограма

През последните години започнах да пълнея без видима причина. Не си обърнах сериозно внимание, докато състоянието ми не се влоши съвсем. Когато най-накрая си направих изследвания се оказа, че имам и диабет, и „Хашимото“. Продължавах да напълнявам неконтролируемо, въпреки лишенията, на които се подлагах и продуктите за отслабване, които ползвах. Докато във вестниците не прочетох за американския препарат „Лос Формула“. Реших да опитам с него и бързам да ви се похваля – свалих вече 14 кг и се чувствам просто прекрасно. Продължавам да пия от по-изгодния пакет „2+1“ и за пръв път през последните години спокойно очаквам лятото.

Юлия Каменова – Монтана

Свалих 14 килограма за 30 дни

От месеци четях за невероятните резултати от американския препарат „Loss Formula“, споделени на в пресата от различни хора. Потърсих директните вносители и научих, че дори има промоционален пакет. Реших се и го купих. И наистина както бяха споделили и другите, ползвали го преди мен, бързо започнах да свалям – за 30 дни свалих цели 14 килограма. Направих пауза от няколко месеца за да проверя има ли траен ефект преди да го продължа. За целия период не възстанових нито един от свалените килограми. Сега отново си взех изгодния пакет „2+1“ и продължавам.

 

Гарциния Камбоджа

Този продукт (Cellfood natural weight loss formula) съдържа Гарциния Камбоджа. Доктор Оз наскоро имаше предаване, в което обяви, че Гарциния Камбоджа е най-добрия избор за отслабване и за потенциално намаляване на холестерола. Помага за блокиране на мазнините и контролира апетита.

Явор Петров – София

Ако желаете да споделите своите впечатления за ЛОС ФОРМУЛА пишете ни на biodoctor@biodoctor.org.