ТЕЛ.: 0 2 / 9 5 0 7 7 7 7 biodoctor@abv.bg

ПРО НЕВРО

Мая Пъпарова 

Отдавна се доверявам на билковите екстракти от  Серия – ПРО на БИОДОКТОР, защото многократно са ми доказвали безспорния си ефект. Един от последните ми фаворити от тази натурална серия е НЕВРО. Дори 10 капки от него вечер ми помагат да спя като „бонбон“. Не спирам да го препоръчвам на всички мои близки роднини и приятели.

 

ЕХИНАЦЕЯ И ИМУНО

Надя Иванова 

Марая е на 5 годинки и боледуваше непрекъснато без значение от сезона. Моя позната ме посъветва да направя преглед при д-р Стефанов и така и направихме. От август месец тази година до момента Марайка нито веднъж не е боледувала!!! Направо сме изумени и впечатлени от вас. Истина е, д-р Стефанов е невероятен в това отношение. Огромни благодарности!!!

 

ДИАБЕТО
Тонка Райчева

Преди години изпитвах реален страх от хроничен панкреатит! Намерих в интернет информация за Медицински център „Биодоктор“ и се запознах детайлно с билковата серия „Про“. Използвам ДИАБЕТО повече от 15 години! Благодарение на него лекарите отмениха вече насрочена ми операция. Ям фасул и зеле, които преди ми бяха забранени… Казвам смело, че нямам болки.

 

ПРО КАРДИО

Цецка Михова 

С голямо вълнение споделям с Вас наистина невероятния резултат, който постигнах с КАРДИО – един от продуктите на БИОДОКТОР – серия ПРО. Откриха ми порок на сърцето! Диагнозата беше наистина шокираща. Лекарите дори категорично ми казаха, че е нужна операция, която не мога и не трябва да отлагам. Безкрайно съм благодарна, че потърсих помощта на Д-р Стефанов и с билкови комбинации, и основно с КАРДИО избегнах тази плашеща ме операция. Категорично можете да се доверите на тези „вълшебни“ продукти! 

 

Серия „CELLFOOD®“ и „Серия – ПРО“

Силвия ДимитроваМалчева

В рамките на вече над 10 год. ползвам CELLFOOD®, CELLFOOD®MULTIVITAMIN и билковите екстракти серия ПРО на Д-р Росен Стефанов основно за усилване на имунитета. Започвам да ги приемам още при първите телевизионни новини за поява на есенни вируси у нас, минавам обикновено само с профилактични дози през зимата, а понякога при нужда успешно преборвам и последните пролетни вируси. Най-важното е, че  никога не ми се е налагало да ползвам антибиотик, камо ли пък да стигам до честите в последните години тежки вторични белодробни усложнения, за които постоянно ни предупреждават. Хиляди благодарности!

 

ПРО БРОНХО

Стефка Коцева

2015-та година здравословно за мен беше изпълнена с много премеждия. Наложи се да се боря с две последователно отключени пневмонии. Макар и с известно подобрение, дълго време след края на наложилото се тежко медикаментозно лечение аз продължавах да се чувствам отпаднала, а кашлицата не само не отминаваше, но дори и не намаляваше. От многото форуми в интернет, които прочетох реших да пробвам този път с билкови препарати. Те били единствената алтернатива при хронифицирани вече състояния. За мой късмет приятелка ме посъветва да се свържа с БИОДОКТОР. След консултация с Д-р Стефанов започнах веднага да приемам комбинации от билки с основен препарат БРОНХО. Беше, ама наистина точно в целта! Дори не ги пих много дълго. Възстанових се напълно за две седмици. Сега продължавам да приемам само БРОНХО и то само  профилактично в грипните сезони. Честотата на настинките в семейството ни рязко намаля.

 

ПРО ГАСТРО

Васил Седевчов – София

От няколко години имам проблем с гастрита. Често страдах от болки в корема, след приема на определени храни. Работя в куриерската фирма, която обслужва „Биодоктор“, и бях пряк свидетел на положителните отзиви на пациентите за билковата серия ПРО.  Консултирах се с д-р Стефанов и веднага започнах приема на ПРО Гастро. От тогава минаха 2 месеца и вече  симптомите ми намаляха значително. Препоръчвам го на всички хора с подобни оплаквания.

 

ФЕМИНО и МИОМО
Галя Митрова

Никога не съм имала гинекологични проблеми до навлизането ми в менопауза. Наложи се да се консултирам с няколко специалисти, имаше опасност да се наложи и операция. Близка на моето семейство веднага сподели своя опит с билковия препарат ФЕМИНО, който има благоприятен ефект върху женската полова система. Между временно ми откриха и малък миомен възел, за който пък започнах да приемам и МИОМО. Последните контролни прегледи, на които ходя потвърждават и моето усещане, а именно, че ситуацията към момента е овладяна и операция не е необходима. Моето семейство безкрайно се доверява на всеки един от билковите екстракти и често прибягваме до широко обхватната серия, като  задължително търси съвета на отзивчивия екип на БИОДОКТОР.

 

ПРО МАСТО

 Борислава Яначкова, 26г. – София

На 18 годишна възраст ми беше открита киста на гърдата. Тъй като имам фамилна обремененост за рак на гърдата, лекарят ми препоръча да не използвам хормонални препарати. Моята сестра ме насочи към продуктите на Биодоктор. След 3 месечен прием на Масто, размерът на кистата беше значително намалял. Бих препоръчала на всички жени да го приемат, дори профилактично.

 

ПРО ХИПЕРТОНО

Димитър Митов, 25г.

Преди около 3 месеца  се сблъсках с проблем, който най-малко съм очаквал на моята възраст – високо кръвно. Консултирах се със специалисти и започнах прием на съответните медикаменти. Притеснението ми се засили, когато и след вземането на хапче, апаратът отчиташе високо кръвно. Моя приятелка ме посъветва да се обърна към Биодоктор. Приемам Хипертоно от 2 месеца и състоянието ми се стабилизира. Благодаря на Биодоктор и препоръчвам горещо продуктите от серия ПРО.

 

ПРО АРТРО

Ангел Колибаров – гр. Костенец


artro-280x280От години страдам от шипове на врата. Всяка вечер ми се налагаше да се обръщам към лекарствени средства и най-вече залагах на обезболяващи гелове и мехлеми, от които чувствах временно облекчение. Открих информация за дейността и продуктите на Биодоктор в Интернет, и по-точно от сайта на медицинския център. Веднага бях впечатлен от отзивите на доволни пациенти и без колебание си закупих АРТРО. Вече не използвам ежедневните мазила и новозакупената тубичка,  с поредния обезболяващ гел, стои пълна в нощното ми шкафче.

 

СЕРИЯ ПРО

Валентина Колибарова – гр. Костенец


IMG_20150222_195231С моя съпруг, попаднахме на сайта на Биодоктор. Той имаше оплаквания от шипове във врата и  веднага започна да приема АРТРО. Наблюдавах бързия и  траен ефект на препарата, върху него. Реших и аз да се доверя на Биодоктор и си закупих ИМУНО. Не след дълго резултата беше на лице. От предишните ми ежемесечни боледувания няма и следа. Нашето семейство преоткри билколечението и му се доверяваме изцяло.

 

 

Show Buttons
Hide Buttons
Моля почкайте...

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ако желаете да получавате информация за промоции, последни новости и съвети в природонаучната медицина можете да оставите Вашия имейл за връзка.