Процедури за отслабване (Power Plate)POWER PLATE

Power Plate стана популярен покрай името на Мадонна. Никой не може да отрече, че за нейната възраст певицата изглежда перфектно. А Кортни Кокс? Кой не иска да изглежда като нея? Ето какво казва тя за PowerPlate: ”Power Plate драстично променя моята тренировка. Знам, че всеки мускул в тялото ми се натоварва по начин, по който не можеш с обикновена тренировка. Приложенията му са неограничени. Обичам тази машина!”

Методът в началото на приложението си се е използвал за трениране на бъдещи астронафти и олимпийци, което само по себе си говори за качествата му. Факт е също, че този вид тренировка спестява много време, усилия и пари. Натоварва много мускулни групи и е много добър начин за рехабилитация след различни травми.

В медицинския център на “Биодоктор” PowerPlate се прилага от 2008 година като част от комплексната терапия на пациенти със сърдечно – съдови и двигателни проблеми, остеопороза, възстановяване след травми и операции, както и при борба с наднорменото тегло и целулита. Всички процедури са под наблюдението на лекар – специалист. Индивидуалния подход към всеки пациент е в основата на добрите резултати.

PowerPlatee най-иновативният и високоефективен фитнес и медицински уред от високо качество. Този единствен по рода си уред представлява триизмерно вибрираща платформа, работеща на принципа на ускорението, чрез която се стимулират естествените рефлекси на тялото. Триизмерните механични вибрации произведени от PowerPlate платформата преминават през цялото тяло и активират естествените рефлекси за разтягане и съкращение на мускулите. Максималното въздействие се постига чрез насочването на тези контракции в различни посоки, защото уредите PowerPlate се движат във всички възможни посоки – точно както човешкото тяло е биологично програмирано да го прави. PowerPlate не е спорт, a интелигентна грижа за тялото, защото осигурява щадящо ставите и сухожилията натоварване.

Цена на една процедура – 20.00 лв.