Срещу рака

Срещу рака

Рак

“Първата причина за рак се крие в смяната на нормалното кислородно дишане на клетките с анаеробно (некислородно) клетъчно дишане”.

Tова е основният постулат на световно известният Д-р Ото Варбург, отличен с Нобелова награда за медицина и физиология.

„Ракът е защитен механизъм на клетки в човешкото тяло, които са принудени да оцелеят в кисела среда, без кислород! Нормални клетки с кислородно насищане под 35% могат да дегенерират в ракови само за два дни“ – отбелязва Д-р Ото Варбург

Световните експерти заключават, че именно липсата на кислород в клетките и тъканите е свързано с голяма част от здравните проблеми и заболявания при човека. Ниското кислородно съдържание на клетъчно ниво води до бързо натрупване на токсини и метаболитни отрови, които създават условия за развитие на всякакви типове патогенни реакции и отклонения, нарастване броя на бактерии и вируси, както и редица тежки вторични реакции, водещи в крайна сметка до изключително сериозни заболявания, между които най-тежките са ракови.

Именно затова приложението на прицелна кислородна терапия има важен благоприятстващ ефект, особено ценен при туморни заболявания.

Ефективни и достъпни средства в тази насока са препаратите на американската компания NuScience corp. – серията CELLFOOD®.

Създадени са на базата на Деутериум – “тежка вода”(принципа на водородната бомба). NuScience corp.е единствената компания със сериозни разработки на базата на Деутериум , но не за военни, а за хуманни цели.

CELLFOOD®  се базира на патентованата технология за „разцепване“ на водната молекула, което осигурява мощен поток от биоактивен кислород плюс 129 нутриента и то директно на клетъчно ниво.

CELLFOOD® генерира Нативен (новосъздаден) кислород, и то само прицелно – в увредени (от силното присъствие на свободни радикали) клетки. 

Препаратите от серията действат в посока нормализиране на физиологията и връщане функциите на организма в естествените му, а не канцерогенни нива. Забавят силно процесите на дегенерация и стареене, укрепват имунитета, придават мощ на функциите и концентрацията на мозъка – особено важно при непрекъснати стресови ситуации, водещи лесно до сериозен дисбаланс и последващ срив на всякакво органно ниво.

При тяхното производство допълнително е използвана модерната и уникална висша технология, позната като Фото Акустичен Резонанс (ФАР). При тази патентована лазерна технология се изменя и регулира пространствената структура на всеки отделен нутриент така, че той значително по-лесно да се абсорбира и асимилира от клетъчните рецептори. А това допринася за неговото в пъти по-голямо усвояване и отново в пъти по-висок ефект. 

Това са средства, почиващи на научна основа, касаеща повишаване на така важното парциалното налягане на кислорода и алкализиране на клетъчната среда.

CELLFOOD® е кислороден продукт номер едно в света!

Неслучайно  бе отличен с престижния  Приз на Клуба на Изобретателите – ATLANTA, USA.

CELLFOOD® – продуктите са многократно по-ефикасни и поради високата си усвояемост – 70% за течните и 90-95% за спрей – формите (за разлика от усвояемостта от 20% при таблетните форми при други лекарствени средства). 

Всички продукти от кислородната серия CELLFOOD®  съдържат изцяло натурални субстанции. 

Нямат нищо общо с прилаганата при туморни заболявания химиотерапия, въпреки че могат да се приемат заедно с нея.

Не съдържат ингредиенти, които са в списъка на забранените вещества в спорта. Не водят до пристрастяване и са абсолютно  нетоксични.

 За повече информация вижте CELLFOOD® – Кислородна серия.