1. ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ

1.1. След като в www.biodoctor.org постъпи поръчка от Потребител, автоматизираната система на електронния магазин уведомява Потребителя с имейл. Обработката на пратката се потвърждава чрез обаждане от оператор, което Потребителя получава на телефонния номер, който е посочил при подаване на поръчката.

1.2. Доставка се прави само на успешно приети поръчки.

1.3. Доставка на поръчани стоки не се извършва в неделя и в официални празници.

1.3.1. Обикновена доставка – в срок до 4 (четири) работни дни от момента на потвърждаването на поръчката. Обикновено пратката пристига до един-два работни дни, но малки населени места е възможно да бъдат обслужвани от съответната куриерска фирма само един път седмично.

1.4. Продавачите в електронния магазин използват за доставки основно куриерските фирми „Спиди“, „ОК(окей) Експрес“ и „Европът“, като обичайните часове за доставка са от 9.00 до 18.00 часа.

1.5. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на куриерска фирма.

1.6. Цените за доставка са описани в раздел ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ ПРОДУКТИ и са по тарифите на конкретната куриерска фирма.

1.7. Всяка пратка е застрахована.

1.8. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка. При отказ на стоки транспортните разходи са за сметка на Потребителя и в двете посоки, като той е длъжен да уведоми и заплати сумата на приходящия куриер.

2. ПЛАЩАНЕ

2.1. Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по два отделни начина, като независимо от избрания начин на плащане, сумата за заплащане е една и съща.

2.1.1. С „наложен платеж” – плащането става единствено в брой (кеш, а не с банкова карта) на куриера при доставката или в посочения куриерски офис;

2.1.2. С банков превод на банкова сметка: IBAN BG66UBBS80021009373310, BIC UBBSBGSF, ОББ  –  за „Биодоктор“ ЕООД. При избиране на този начин на плащане е необходимо Потребителят да упомене в основанието за плащане в платежното нареждане номерът на поръчката и имената на получателя, както те са подадени във формата за заявка. Обработка на пратки, заплатени по банков път, се извършва след потвърждение, че транзакцията е изпълнена.

2.2. За всяка поръчана стока потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката. Цената на всяка стока може да се променя динамично.