Рак“Първата причина за рак се крие в смяната на нормалното кислородно дишане на клетките с анаеробно (некислородно) клетъчно дишане”.

За това научно откритие Д-р Ото Варбург бе отличен с Нобелова награда за медицина и физиология.

Световните експерти заключават, че именно липсата на кислород в клетките и тъканите е свързано с по-голямата част (дори с всички) здравни проблеми и заболявания. Ниското кислородно съдържание на клетъчно ниво води до бързо натрупване на токсини и метаболитни отрови, които създават условия за развитие на всякакви типове патогенни реакции и отклонения, нарастване броя на бактерии и вируси, както и редица тежки вторични реакции, водещи в крайна сметка до изключително сериозни заболявания и най-вече рак.

Именно затова приложението на кислородната терапия има забележителен лечебен ефект! Особено ценен е ефекта и срещу туморни заболявания.

Като най-ефективни и достъпни безспорно се открояват препаратите от американската серия CELLFOOD®, създадени по специална и наистина уникална технология на базата на Деутериум – “тежка вода”.

Допълнително е използвана модерната и уникална висша технология, позната като Фото Акустичен Резонанс (ФАР). Посредством тази патентована лазерна технология се изменя и регулира пространствената структура на всеки отделен нутриент така, че той по-лесно да се абсорбира и асимилира от клетъчните рецептори. 

Неслучайно CELLFOOD® бе отличен с престижния Приз на Клуба на Изобретателите – ATLANTA, USA.

Препаратите от серията нормализират физиологията и връщат функциите на организма в естествените му, а не канцерогенни нива. Забавят силно процесите на дегенерация и стареене, придават мощ на функциите и концентрацията на мозъка – особено важно при непрекъснати стресови ситуации, водещи лесно до сериозен дисбаланс и последващ срив на всякакво органно ниво. Особено подходящи са при професии, подложени на тежко умствено пренатоварване (CELLFOOD® SАМ-е). От подвидовете CELLFOOD® незаменима за повишаване на имунитета е т. нар. ”сутрешна кислородна ваксина” – CELLFOOD® Multivitamin, която може да се ползва и от деца. Cellfood Natural Wеight Loss Formula (“Лос Формула”) е основна част от всяка една програма за намаляване и контрол на телесното тегло. Има мощно “изгарящо“ мазнините действие, намалява сериозно отлагането на мазнини в мастните депа и нивата на синтезиращите се масти благодарение на силния му трикомпонентен състав.

Революция и световен препарат № 1 с ревитализиращ и anti aging (против стареене) ефект е най-новият Cellfood DNA-RNA (ДНК-РНК) – най-добрата регенерираща формула, комбинираща бази на нуклеинови киселини (основните градивни единици на РНК и ДНК), аденозин трифосфат (АТФ – главният източник на енергия на клетъчно ниво), метилови групи (регулиращи и програмиращи процесите на стареене) с несравнимата кислородна система на CELLFOOD®.

От другите подвидове CELLFOOD® незаменима срещу тежките инфекции и за повишаване на имунитета е т.нар. „сутрешна кислородна ваксина“ – Cellfood Multivitamin – под формата на ежедневен спрей под езика (използва се и при деца). 

CELLFOOD® е кислороден продукт номер едно в света, носител на престижния Международен Приз на Клуба на Изобретателите (Atlanta, USA).

CELLFOOD® използва патентованата технология на световно известният Everett Storey за „разцепване“ на водната молекула, което осигурява мощен поток от биоактивен кислород плюс 129 нутриента и то директно на клетъчно ниво.

CELLFOOD® – продуктите са многократно по-ефикасни и поради високата си усвояемост – 70% за течните и 90-95% за спрей – формите (за разлика от усвояемостта от 20% при таблетните форми). 

Всички продукти от кислородната серия CELLFOOD® съдържат изцяло натурални субстанции. Нямат нищо общо с прилаганата при туморни заболявания химиотерапия. Не съдържат инградиенти, които са в списъка на забранените вещества в спорта. Не водят до пристрастяване и са абсолютно  нетоксични.

За повече информация вижте CELLFOOD® – Кислородна серия.

Show Buttons
Hide Buttons
Моля почкайте...

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ако желаете да получавате информация за промоции, последни новости и съвети в природонаучната медицина можете да оставите Вашия имейл за връзка.